• Edwin, Tessa, Djuna, Danique, Inge, Piet en Ineke

Een zomerse terugblik van enkele 'GoSpain' gasten..


Piet en Ineke:

De eerste week van september zijn wij met de camper Monda op stap geweest in Andalusie. We hebben een toptijd gehad. Alles was perfect geregeld, vanaf het ophalen van het vliegveld, de inrichting van de camper, reisinformatie tot en met het weer wegbrengen naar het vliegveld. Wij hebben gereisd via Tarifa, Conil de la Frontera, Jerez de la Frontera, Ronda, Alora en dan weer naar Malaga. Jerez vonden we erg leuk (sherryproeverij). Daar hebben we op een camperplaats gestaan, net even buiten het centrum, La morada del sur . Je krijgt bij aankomt op de camperplaats allerlei informatie en een glas wijn. Aan de overkant van de weg stopt de bus die je in 10 minuten naar het centrum brengt.

Verder hebben we een prachtige wandeling gemaakt in Caminito del Rey Laat je niet afschrikken door de mededeling op de site dat de tickets “sold out” zijn. Als je naar het ticketbureau loopt (op zich al een hele mooie wandeling) kan je meestal nog gewoon een ticket kopen.

In Alora hebben we op een camperplaats gestaan bij Dos Alamos Je mag daar tegen betaling) gebruik maken van het zwembad en ook bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van het ontbijtbuffet en het diner. Het hoogtepunt van onze reis was de jeep safari, georganiseerd door Adri, de eigenaar van Dos Alamos. Geweldige ervaring. Hij vertelt je, als je staat in z’n jeep, over de omgeving, de olijven en amandelen. Je rijdt over onverharde paden en komt op afgelegen plekken waar je een prachtig uitzicht hebt op de bergen. Als je geluk hebt zie je berggeiten en roofvogels.

Kortom, een heerlijke vakantie gehad, mede door de prima camper van Go Spain!

Edwin, Tessa, Djuna en Danique:

Vanaf het eerste contact, per email, hebben jullie je hartelijkheid laten voelen. Jullie enthousiasme over Spanje was al gelijk te voelen.Wij werden door Karin en de vriendin van Bart opgehaald bij het autoverhuurbedrijf waar wij de eerste week een auto hadden gehuurd.

Het voelde meteen goed aan. Vriendelijk, behulpzaam en zorgzaam. Overweldigend!

Op de finca van Karin werd uitvoerig uitgelegd gegeven over de camper maar ook over eventuele mooie routes te rijden.

In de camper zijn alle benodigdheden aanwezig voor een onbezorgde vakantie. In de koelkast werden wij verrast met een lekkere cava, kaarsjes en andere lekkernij.

In negen dagen tijd hebben wij een groot deel van de Costa del luz bezocht van Tarifa tot aan Cadiz.

Wij hebben echt genoten van de camper en een vakantie gehad om niet meer te vergeten. Dikke zoen van de kinderen aan jullie!!!

Inge:

Hoi, Inderdaad weer druk aan het werk maar we kunnen nog steeds terug kijken op een heerlijke vakantie! Wij zijn echte ambassadeurs geworden van GoSpain, er ontbrak ons aan niets. Zowel bij Bart als Karin voel je betrokkenheid en ze geven je een warm welkom. Pure gastvrijheid!We hadden een heerlijke gangbare Camper. Aangezien we met z’n vijven reisden hadden ze ook alles op 5 personen aangepast, inclusief een tentje voor onze zoon.Hou de persoonlijke aandacht vast! TOP Enkele tips: Camping Rio Jara bij Tarifa – prachtig strandCamping Tarifa; heerlijke camping. Als je het strand links afloopt kom je bij een prachtige terras aan het strand ( Hotel Arte Vida Tarifa!) Voor iedereen toegankelijk vanaf het strand.Punta Paloma en dan eten bij restaurant El Mirlo. Echt Super. (je moet wel een beetje goed kunnen rijden met een Camper, is echt in de bergen….)Om Sevilla te bezoeken is de Camping Villsom echt prima. Vandaar kun je met de bus naar SevillaCamping Faro de Trafalgar is geen bijzondere camping maar wel op een prachtige plek aan het strand. Ook met een super bar en restaurant aan het strand!Zelf vonden we Vejer de la Frontera erg mooiEn niet te vergeten de meren bij El Chorro en onze prachtige bergtocht Caminito del Rey. Ook met kinderen een absolute aanrader!!! Als het goed is had ik een blad achtergelaten van Por Favor, daar heb ik veel uitgehaald….. Met Bourgondische Groet, Inge


126 Ansichten0 Kommentare

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen