• Marielle

Tips leuke camperplekken Andalusië!


Wij vragen de huurders van onze campers altijd naar leuke plekjes, die we op onze site plaatsen. Zo is er een plek waar je de ervaringen van campinggasten kunt lezen. Misschien dat het je over de streep helpt om op ook op ontdekkingstocht door het mooie Andalusië te gaan.

Hier wat leuke ideeën:

Wellicht op de route naar Cabo de Gata, net voor Almeria is een leuke camping; La Garrofa (kleine camping op het strand).

Camping Almocita in het plaatsje Almocita, deze camping wordt geëxploiteerd door Spanjaarden. De camping is nog vrij nieuw, mooi uitzicht en een leuk klein restaurantje.

Leuke eenvoudige rustige basic camping ( 5 a 6 camperplaatsen) Finca Vegana met zwembad vlakbij leuk plaatsje Zahara de la Siërra met prachtig uitzicht over mooi blauw meer. Vanaf deze camping kun je naar het dorpje lopen.

Jerez vonden we erg leuk (sherryproeverij). Daar hebben we op een camperplaats gestaan, net even buiten het centrum, La morada del sur . Je krijgt bij aankomt op de camperplaats allerlei informatie en een glas wijn. Aan de overkant van de weg stopt de bus die je in 10 minuten naar het centrum brengt.

Alpujarras/ Sierra Nevada en camping Trevelez

De bergen van Las Alpujarras omringen de terrascamping in het dal van Trevelez (hoogste dorpje Spanje, 1700 meter). Uitzicht op het dorp en de toppen van de Sierra Nevada. De camping geniet als startpunt voor het beklimmen van enkele imposante bergpieken. Tevens koopt u hier de lekkerste ham.

Camping Cortijo San Isicio

Deze camping is een ecologische camping (835 meter hoogte) omgeven door prachtige natuur. Camping ligt bij bij leuk plaatsje Cazorla.

#camperhurenspanje #Andalusie #gospain #camper #camperreis #camperpl

233 Ansichten0 Kommentare

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen