• Marielle

Granada sneeuw, Malaga zon!


Vakantie? Weekendje weg? Go Spain!

Het is winter in Nederland, maar ook in Spanje. Het leuke daarvan is dat je snel van de wintersport naar het zonnetje op het strand bent. De tocht van Granada naar Malaga duurt anderhalf uur. Het is nu 'laagjes' weer. Je begint de dag lekker warm aangekleed. In de loop van de dag wordt het warmer en trek je de warme kleren uit, om tenslotte lekker in je shirt rond te lopen. Maar o wee, als de zon weer achter de bergen is verdwenen, dan kun je in een rap tempo de laagjes weer aan doen. s' Nachts kan het erg koud zijn. Bij ons in Alhaurin de la Torre vriest het niet, maar toch is het koud. In Nederland heb je de centrale verwarming. De huizen zijn lekker warm. In Spanje meestal alleen een houtkachel of airco. Wij hebben de open haard vervangen door een pellet kachel. Super, want je kunt de tijd inschakelen, hij gaat vanzelf aan/uit en je hebt een gezellige warmte. De dagen duren langer in Spanje. Als het hier in Nederland donker is, dan kun je daar in Zuid Spanje nog zeker 2 uur buiten vertoeven.

Het is ook nu een mooie tijd om met de camper rond te trekken. Op onze site staan veel tips. Van de gasten die rondtrekken verzamelen we de leukste tips.


59 Ansichten0 Kommentare

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen