• Marielle

Go Spain 2016


Het seizoen is weer bijna afgelopen. De campers van Go Spain zijn vaak op pad geweest en hebben vele mensen het mooie Andalusië laten zien.

Hieronder enkele reacties en foto's van reizigers.

Els: Super om met de camper door Andalusië te gaan.

We kijken terug op n leuke week, mede dankzij gezelligheid en gastvrijheid van jullie! Gaf een gevoel van vrijheid; zo lekker hoog zitten, onderweg stoppen waar je zin hebt, en veel indrukken opdoen. De camper was super ingericht en lekker schoon, echt van alles voorzien. Ruim beddengoed en handdoeken. Zelfs een lekker waslijntje met knijpers… Door de jongens werd nog genoemd, leuk om te kunnen kaarten onderweg…ha ha. Fijn dat we zo leuk en warm ontvangen werden op n prachtig plekje! We kijken terug op n leuke week, mede dankzij gezelligheid en gastvrijheid van jullie! Toen ik mijn huis binnenstapte zondagavond, had ik t gevoel n maand weg te zijn geweest dus wel n goed teken. Dank je wel nogmaals en wie weet tot ziens!!

Groetjes van Wouter, Els, Bram en Tom

Lucienne&Jan-Cees: Lekker genieten op de camping met zwembad bij het prachtige plaatsje Ronda in Zuid Spanje. Zeker voor herhaling vatbaar om op deze manier er even lekker tussen uit te gaan, met een schone en complete camper van Go Spain.


165 Ansichten0 Kommentare

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen